Párkapcsolat és szexualitás - a szakértő szemével

Konzultáció

2017. január 23. - Kerek Kriszta

Jelenleg csak online konzultáció vehető igénybe.

Online konzultáció: 

Az online tanácsadás a segítségnyújtás egy (már nem is annyira ) új és kényelmes formája, ahol te döntöd el, hogy mikor és hol kívánod igénybe venni a terápiát. 

Amennyiben túl messze laksz a rendelőtől, esetleg külföldön élsz, ezért nem tudsz személyesen felkeresni, lehetőség van online konzultáció keretén belül párkapcsolati- és szexuálterápiás tanácsadásra.

Az internet térhódításával ma már teljesen természetes és elfogadott dolog, hogy a problémáinkat online oldjuk meg. Nincs ez másképp a terápiás konzultáció esetében sem. Egy-egy ilyen alkalom teljesen azonos feltételekkel zajlik, mintha a rendelőben, személyesen találkoznánk. Mindössze egy számítógépre, (beépített) mikrofonra és (beépített) kamerára van szükség. 

Hazánkban csak pár éve kezd elterjedni az online konzultáció, de tőlünk nyugatra már bevett terápiás forma. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hatékonysága a személyes konzultációval egyenértékű. 

 

FONTOS!

Az online konzultáció alkalmával senki nem tartózkodik rajtam kívül a helyiségben. A beszélgetések nem kerülnek rögzítésre, azokról hangfelvétel nem készül. A diszkréció online konzultáció esetében is 100%.

 

 

Online konzultációra előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség, csak úgy, mint ha személyesen találkoznánk. A konzultációs díj átutalással fizethető. Az összeg számlára történő érkezése után egy e-mailben fogom visszaigazolni a már előre egyeztetett időpontot. 

Konzultációs díj: 10.000 Ft/alkalom

Párterápia esetében: 12.000 Ft/alkalom

 

Bejelentkezés, bővebb információ: kriszta.kerek78@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekkriszta.blog.hu/api/trackback/id/tr4812149237