Párkapcsolat és szexualitás - a szakértő szemével

Kriszta

2017. január 23. - Kerek Kriszta

Kerek Kriszta vagyok, és párkapcsolati, illetve szexuális problémákkal küzdő pároknak segítek abban, hogy újra boldog kapcsolatban, örömteli szexuális életet éljenek. 

Szexuálterapeuta másoddiplomámat a Semmelweis Egyetem posztgraduális képzésén szereztem. Mivel a szakmám egyben a hobbim is, folyamatosan képzem magam. Rendszeresen olvasom mind a magyar, mind a külföldi szakirodalmat, és kutatok olyan új módszerek után, amit aztán sikerrel adaptálhatok a saját praxisomba, ezzel is segítve a páciensemet. 

Kiemelt kutatási területeim: 

  • A nemi vágy csökkenése a párkapcsolatban
  • Férfi szexuális problémák hatékony megoldása, különös tekintettel a merevedési zavarra és a korai magömlésre
  • A gyermekkori szexuális nevelés szerepe a felnőttkori szexualitásban

Maximalista vagyok és sikerélményre vágyom, ezért mindent megteszek, hogy segítsek. Mióta az eszemet tudom imádok "problémát megoldani", ezért nyugodtan fordulhat hozzám bárki, nem létezik túl kicsi vagy túl nagy feladat. Nem ítélkezem. Empátiával, megértéssel és őszinte érdeklődéssel fordulok a tőlem segítséget kérők felé. 

Sok páciensem első mondata... "de én úgy szégyellem". Tudom, hogy nehéz egy idegennek beszélni a problémáinkról, de azt is, hogy az élet "nagy játékos". Úgy keveri a kártyákat, hogy közben nem látjuk a kezét, csak a "leosztásnál" lepődünk meg, hogy ez velünk megtörténhet. 

Hiszek benne, hogy a lelki egészség fenntartásával megőrizhető a test egészsége is. Ezért nagyon fontos, hogy időben észrevegyük az intő jeleket, ha valami nem úgy működik a párkapcsolatunkban, a szexuális életünkben ahogy kellene, és mielőbb forduljunk szakemberhez.

 

Szívesen tartok előadásokat a párkapcsolat és a szexualitás témakörében külföldön és belföldön egyaránt. Az előadások megrendeléséhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a: kriszta.kerek78@gmail.com email címen vagy a Facebook oldalamon: www.facebook.com/kerekkriszta

 

 

A blogon megjelent tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. Felhasználásukhoz a szerző előzetes írásbeli engedélye szükséges.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekkriszta.blog.hu/api/trackback/id/tr5412149235